Tocăniță picantă de vită cu fasole

tocanita picanta de vita

6 porții gata în 30 minute, 311 calorii per porție, 19 g grăsimi, 25 g carbohidrați

Ingrediente necesare tocanitei picante

1 lingură ulei de floarea-soarelui

100 g amestec de legume congelate

500 g carne tocată de vită

2-3 lingurițe condiment pentru fajita

400 g conservă de fasole, albă și roșie

200 g suc de roșii gros

150 ml supă limpede de vită, fierbinte

6 linguri smântână

O legătură mică pătrunjel

400 g cartofi tăiați sferturi, congelați și copți la cuptor

Cum prepari tocănița picantă

1 Încinge uleiul într-un vas larg cu baza dublă, prăjește amestecul de legume 4-5 minute, până când se înmoaie. Adaugă carnea tocată și continuă să prăjești 5-6 minute, până când se rumenește.

2 Adaugă condimentul și ține pe foc 1 minute, adaugă fasolea, sucul de roșii și supa de vită. Adu la punctul de fierbere și acoperă vasul cu capac. Lasă să fiarbă la foc mic 5 minute. Servește cu o lingură de smântână, presărat cu pătrunjel și cartofi picanți.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar