Tocăniță de pui cu ardei gras

Tocănița de pui cu ardei gras are un conținut redus de calorii, dar daca dorești, poți servi cu garnitura de paste sau piure de cartofi.

tocanita-pui-ardei-gras

* timp de preparare 30 de minute

INGREDIENTE

2 linguri ulei de masline

2 buc piept de pui, taiat în doua

ulei de masline pentru prajit

2 cepe, taiate felii

4 caței de usturoi, zdrobit

4 buc ardei roșu, taiat felii

250 g ciuperci, taiate felii

250 ml supa limpede de pui

1 lingurița oregano proaspat

MOD DE PREPARARE

1 Încinge cuptorul la semnul 5/190 grade C. Încinge uleiul într-un vas neaderent și prajește carnea 2 min pe fiecare parte pâna când se rumenește uniform. Așaza carnea într-o tava de copt și da la cuptor 15 min.

2 Între timp, prajește ceapa într-un vas uns cu ulei de masline 5 min. Adauga usturoiul, ardeiul și ciupercile și prajește 5 min.

3 Stinge cu supa, adauga oregano și adu la punctul de fierbere. Potrivește gustul de sare șI piper, micșoreaza flacara și lasa sa fiarba înabușit 5 min. Servește cu carnea de pui rumenita.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar