Tocanita de porc cu cartofi

E gata in: 20 min.+marinat, 243 calorii per portie; 7 g grasimi, 2 g grasimi NEsaturate

Ingrediente pentru 4 persoane:

Cumpara ingrediente proaspete

  • 600 g spata de porc
  • 3 linguri patrunjel, proaspat tocat
  • 4 cepe de marime potrivita, tocate marunt
  • 8 cartofi de marime potrivita, taiati sferturi
  • 1 lingurita mustar cu boabe intregi
  • 1 lingura cimbru tocat
  • 1 foaie de dafin
  • 3 linguri ulei
  • 10 boabe de piper
  • 100 ml vin rosu, sec
  • 3 linguri bulion

Mod de preparare:

Taie carnea, unge cu mustarul, presara sare, piper macinat, cimbru. Pune foaia de dafin, stropeste cu uleiul si lasa la marinat 1ora. Rumeneste carnea, adauga ceapa si mai tine pe foc. Stinge cu vinul, adauga 400 ml apa, piperul boabe, sarea si cartofii. Acopera cu capac si lasa sa fiarba pana ce carnea si cartofii se patrund. Adauga bulionul si patrunjelul si lasa sa mai dea in cateva clocote.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc