Tocanita de miel in stil indian

Tocanita de miel in stil indian
1. Intr-un vas larg, uns cu ulei, prajeste carnea, cate o mana odata, 5 minute, pana cand se rumeneste uniform. Pastreaza carnea deoparte.

2. Unge din nou vasul cu ulei si adauga ceapa, scortisoara, cardamomul, chimenul si coriandrul si prajeste 10 minute, pana cand ceapa se rumeneste. Pune din nou carnea in vas.

3. Marunteste usturoiul, ghimbirul, ardeiul iute, rosiile si pasta de rosii pana la omogenizare. Torna peste carne si adauga zaharul, sare si piper. Lasa pe foc pana da in clocot. Adauga 250 ml apa clocotinda, amesteca si acopera vasul cu capac. Lasa sa fiarba inabusit 11⁄2 – 2 ore sau pana cand carnea se patrunde. Indeparteaza capacul si lasa sa fiarba la foc mic 20-30 de minute, pana cand sosul scade.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate in stil oriental