Tocăniță cu carne de vită

tocanita cu carne de vita

4 porții gata în 30 minute, 859 calorii per porție, 42 g grăsimi, 78 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării tocăniței

3 linguri ulei vegetal

3 cepe, tăiate

300 g carne tocată de vită

2 căței de usturoi

2 bucăți ardei gras roșu, tăiat felii

350 g sos mexican picant

8 buc tortillas

150 g Cedar, răzuit

4 ardei iuți murați

Cum prepari tocănița cu carne de vită

1 Încinge 1 lingură ulei și prăjește ceapa 5 min, până când se înmoaie. Adaugă carnea și prăjește 5-10 min, amestecând, până când se rumenește. Adaugă usturoiul și ardeiul și prăjește 5 min. Stinge cu sosul picant și încălzește complet.

2 Într-un vas larg încinge uleiul rămas și încălzește tortilla.

3 Ia o bucată tortilla și așaz-o într-un vas de servit, pune deasupra sos picant, presara Cedar și împăturește. Repetă procedeul cu toata cantitatea.

4 Toarnă tot sosul rămas deasupra, presară ardeiul iute și servește.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar