Tocana de miel in stil irlandez

Gata in 1 ora si 20 min.; 430 calorii per portie; 20 g grasimi; 15 g grasimi saturate; cost aprox.: 50 lei

Ingrediente pentru 8 persoane:

Ai nevoie de

  • 800 g coaste de miel
  • 4 cepe mici
  • 2 morcovi
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper
  • 600 ml supa din carne
  • 8 cartofi mici
  • verdeata

Mod de preparare:

Spala carnea, portioneaz-o in bucati mari si prajeste-o in uleiul incins. Taie ceapa rondele. Apoi curata morcovii si taie-i rondele. Incinge uleiul si prajeste ceapa si morcovii timp de 3 minute.

Adauga carnea deja rumenita, sarea si piperul si supa de carne. Lasa la foc mic 30 de minute. Spala cartofii si fierbe-i in coaja, apoi curata-i si taie-i in doua. Adauga-i peste amestecul de carne si legume.
 

Poate fi servita cu un Cabernet Sauvignon, vin vechi Classic Red Special Reserve 1996 – Medgidia

.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de oaie