Tocana cu legume si carnati

Tocana cu legume si carnati
1. Incinge cuptorul la 4/180°C. Incinge o oala incapatoare, adauga carnatii chorizo si prajeste-i pana iese grasimea si se rumenesc pe toate partile. Scoate-i cu o spumiera si adauga restul de carnati. Prajeste-i la foc mediu, apoi scoate-i si pune-i langa chorizo.

2. Adauga un pic de ulei, apoi caleste ceapa, ardeii si oregano 10 min. Pune inapoi carnatii in oala si adauga vin alb. Lasa sa fiarba 2-3 min.

3. Adauga pasta de tomate, concentratul vegetal si frunza de dafin apoi asezoneaza. Lasa sa dea in clocot. Pune painea cu usturoi deasupra, adauga branza, apoi coace la cuptor 30 min, pana ce painea se rumeneste. Presara patrunjel si serveste cu legume calite in unt.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne mixta