Tocana condimentata de pui

Tocana condimentata de pui
1. Incinge 1 lingura de ulei intr-o oala incapatoare. Rumeneste putin puiul pe toate partile, apoi scoate-l si pune-l pe un platou. Adauga uleiul ramas in tigaie, apoi adauga ceapa si telina si caleste 10 min. Pune inapoi puiul in oala, adaua usturoiul si boiaua iute si mai caleste cateva minute.

2. Toarna vinul alb si lasa sa dea in clocot 2-3 min, apoi adauga rosiile si sofranul si lasa sa fiarba. Redu flacara si fierbe la foc mic 10 min. Asezoneaza bine.

3. Adauga crevetii, fierbe-i cateva minute pana se patrund bine. Ia oala de pe foc, apoi presara cu patrunjel. Stropeste cu ulei si serveste cu orez sau cartofi.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare