Tnuva lanseaza branza proaspata Cottage cu Ardei Gras

Fără categorie


Tnuva Cottage cu Ardei Gras
continua reteta mult apreciata – un amestec sanatos de branza proaspata si smantana cremoasa – la care ardeiul gras adauga un plus de savoare. Poate fi servita simpla sau pe felii de paine pentru o masa satioasa.

Tnuva Cottage cu Ardei Gras vine sa asigure o masa delicioasa la birou, acasa sau in parc, acoperind nevoia de produse de cea mai buna calitate si integrandu-se in stilul de viata sanatos. Am continuat inovarea in materie de gust pentru gama Tnuva Cottage tocmai din dorinta de a satisfice cele mai pretentioase gusturi”, spune Adriana Ionescu, Director de Marketing Tnuva Romania.

Tnuva Cottage Ardei Gras este disponibila in ambalaj de 175g si are doar 5% grasime.

Gama Tnuva Cottage contine acum sase sortimente:
•Tnuva Cottage 5% grasime, 175g
•Tnuva Cottage 5% grasime, 360g
•Tnuva Cottage Masline Verzi 5% grasime, 175g
•Tnuva Cottage Marar si Usturoi 5% grasime, 175g
•Tnuva Cottage Ardei Gras 5% grasime, 175g
•Tnuva Slim Cottage 2% grasime, 175g

###

Tnuva, cel mai mare producator de lactate din Israel, aduce pe piata din Romania know-how-ul acumulat in 80 de ani de experienta, aplicat la toate nivelurile, de la materia prima folosita, la productie, distributie, vanzare sau marketing. Tnuva Romania a fost fondata in anul 2004. Scopul companiei este sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata extrem de competitiva a lactatelor din Romania, prin cresterea standardelor de calitate pentru produsele lactate si prin revitalizarea domeniului productiei de lactate din Romania.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din