Tiramisu cu grasime putina

pasul 1. Intr-un castron, se bat zaharul, branza cremoasa de vaci, laptele si semintele de vanilie, pana se obtine o crema omogena.

pasul 2. Lichiorul de cafea si cafeaua calda se amesteca intr-un castron mare, apoi se lasa sa se racoreasca timp de cinci-sapte minute. Jumatate din cantitatea de piscoturi se inmoaie in amestecul de cafea si se aranjeaza pe fundul a patru pahare de desert. Se presara deasupra piscoturilor jumatate din cantitatea de afine si zmeura, apoi se adauga, cu lingura, jumatate din crema de vanilie. Deasupra se presara jumatate din cantitatea de ciocolata rasa.

pasul 3. Se alterneaza straturile, pana cand se epuizeaza ingredientele ? incepand cu piscoturile si terminand cu ciocolata rasa. Deserturile se dau la frigider, cel putin 30 min, inainte de servire.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri