Tartine cu pasta de avocado, costita rumenita si chiftelute

Chiftelutele se combina perfect cu celelalte ingrediente – rezultatul este delicios!

Timp de gatit: 20 minute, 60 calorii, 13 g grasimi per bucata

Ingrediente:

  • 250 g carne de vita, tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 1/2 linguri coriandru, tocat
  • 2 cepe verzi, tocate
  • 4 fasii costita
  • 1 bagheta taiata in 12 felii subtiri
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 g pasta guacamole (se gaseste la hipermarket sau o poti prepara din 1 avocado zdrobit, amestecat cu zeama de lamaie si un praf de sare; poti adauga ardei iute, boia, ceapa tocata sau usturoi)
  • zacusca si ceapa tocata, pentru servit

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca usturoiul, carnea, coriandrul si ceapa verde. Adauga un praf de sare si piper negru proaspat macinat. Amesteca bine (cu mana) si modeleaza 12 chiftelute mici, rotunde. Acopera vasul si da la rece.

Rumeneste feliile de costita pe gratar timp de 3 minute si taie-le in 12 bucati.

Prajeste painea 1 minut pe fiecare parte.

Incinge uleiul si prajeste chiftelutele 1 minut pe fiecare parte.

Unge painea cu pasta guacamole si pune deasupra cate o bucatica de costita si o chifteluta.

Serveste cu zacusca de legume si ceapa tocata.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari