Tartine cu friptura de vita

4 portii
Timp de preparare: 25 min.
Timp de prajit painea: 2 min.
330 calorii

Ingrediente:

  • 2 fripturi de vita, a cate 200 g fiecare (cotlet)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 rosii, taiate felii
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 100 g sunca de Praga, taiata felii
  • 3 linguri maioneza
  • 4 felii groase de paine alba
  • 30 g untisor

Mod de preparare:

1 Incinge, la foc mare, gratarul din fonta pentru friptura sau o tigaie neadeziva.
Unge cotletele cu ulei si presara-le cu sare si piper negru proaspat macinat. Pune carnea pe gratar si prajeste-o timp de 2 minute pe fiecare parte, daca vrei sa obtii o friptura in sange. Las-o sa mai stea 2 minute si apoi tai-o fasii. Intre timp, prajeste rosiile timp de 1 minut in vasul in care ai fript carnea. Stinge focul si da rosiile deoparte.
2 Intr-un bol mic, amesteca mustarul cu maioneza. Unge feliile de paine cu acest amestec. Asaza pe fiecare felie de paine cateva frunze de untisor, apoi fasii de friptura si felii de rosii. Serveste imediat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu carne