Tartine cu fasole

tartine cu fasole

4 porții, 382 calorii per porție, 13 g grăsimi, 47 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării tartinelor cu fasole

1 lingură ulei de măsline

1 ceapă mică tocată

1 cățel de usturoi zdrobiți

150 g roșii cireașă mici

400 g conservă de fasole albă, scursă de lichid

400 g conservă de iahnie de fasole

O mână pătrunjel

4 felii de pâine crocantă prăjită unsă cu unt

Cum prepari tartinele cu fasole

1 Încinge uleiul într-un vas larg și sotează ceapa și usturoiul 5 min.

2 Taie roșiile în patru, adaugă-le în vas și prăjește 5 min; adaugă fasolea albă și iahnia și ține pe foc 3-4 min.

3 Potrivește gustul de sare și piper, apoi adaugă pătrunjelul. Toarnă fasolea pe feliile de pâine rumenite și unse cu unt și servește.

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich