Tartine cu fasole

tartine cu fasole

4 porții, 382 calorii per porție, 13 g grăsimi, 47 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării tartinelor cu fasole

1 lingură ulei de măsline

1 ceapă mică tocată

1 cățel de usturoi zdrobiți

150 g roșii cireașă mici

400 g conservă de fasole albă, scursă de lichid

400 g conservă de iahnie de fasole

O mână pătrunjel

4 felii de pâine crocantă prăjită unsă cu unt

Cum prepari tartinele cu fasole

1 Încinge uleiul într-un vas larg și sotează ceapa și usturoiul 5 min.

2 Taie roșiile în patru, adaugă-le în vas și prăjește 5 min; adaugă fasolea albă și iahnia și ține pe foc 3-4 min.

3 Potrivește gustul de sare și piper, apoi adaugă pătrunjelul. Toarnă fasolea pe feliile de pâine rumenite și unse cu unt și servește.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich