Tartine cu conopida, costita si cascaval

Felii groase de paine coapta pe vatra, iar deasupra conopida, cascaval topit si costita crocanta – o bunatate!

4 portii
Timp de preparare: 20 min.
540 calorii, 34 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 500 g conopida, desfacuta in buchete mici
  • 4 felii costita afumata
  • 150 g cascaval, razuit
  • 1/4 lingurita piper de Cayenne
  • 2 oua, usor batute
  • 100 ml smantana nefermentata
  • 4 felii groase de paine taraneasca
  • salata de rosii, pentru servit

Mod de preparare:

1 Preincalzeste grill-ul cuptorului. In apa in care ai adaugat 1 lingurita de sare, fierbe conopida timp de 5-6 minute si apoi scurge bine.

2 Intre timp, da feliile de costita la grill cca 4-5 minute, pana cand devin crocante si se rumenesc. Intr-un bol, combina cascavalul, piperul, ouale si smantana si potriveste de sare, daca e nevoie.

3 Asaza feliile de paine pe o tava de copt si aranjeaza deasupra buchete de conopida. Toarna peste ele sos de cascaval cu smantana si da la grill timp de 6-8 minute, pana cand se rumenesc. Pune deasupra felii de costita si serveste cu salata de rosii.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu carne