Tartine crocante

24 tartine
Timp de pregatire: 15 min.
Timp de prajit painea: 2 min.
170 calorii, 10 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 2 baghete, taiate felii
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g cas
  • 100 g sunca de Praga, taiata felii
  • Piure de avocado: zdrobiti un avocado si amestecati-l cu 1 lingurita mustar, 1 lingurita suc de lamaie, 2 lingurite ulei si un praf de sare.
  • 200 g ardei gras, copt
  • 100 g salam picant, taiat felii
  • 3 linguri sos pesto (optional)
  • 100 g rosii semideshidratate (optional)
  • 100 g branza de burduf

Mod de preparare:

Stropiti feliile de paine cu uleiul si prajiti-le pe gratar, pe fiecare parte, pana cand se rumenesc. Curatati usturoiul, taiati-l in doua si frecati cu el fiecare felie de paine.

Pe o treime din feliile astfel pregatite, asezati intai felii de cas si apoi felii de sunca; ungeti o alta treime din cantitatea de paine cu piureul de avocado, iar deasupra puneti ardei gras copt, taiat felii; ungeti feliile de paine ramase cu sos pesto, asezati deasupra rosii semideshidratate (daca folositi) si branza de burduf.

La sfarsit, presarati deasupra tartinelor piper negru, proaspat macinat, si serviti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu carne