Tartina cu cas, rosii si masline

Nimic mai potrivit pentru o gustare servita seara tarziu! Si pentru ca seamana la gust cu pizza, va fi, desigur, pe placul copiilor.

4 portii
Timp de pregatire: 15 min.
350 calorii; 12 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1 bagheta
  • 150 g cas proaspat
  • sos de rosii
  • 24 de masline negre
  • cimbru uscat

Mod de preparare:

1 Preincalziti gratarul cuptorului. Taiati 1 bagheta in 4 segmente si apoi taiati fiecare segment in doua, pe lungime. Taiati felii 150 g cas proaspat.
2 Ungeti fiecare bucata de paine cu 3 linguri sos de rosii si asezati deasupra felii de cas. Impartiti in mod egal 24 de masline negre si asezati-le deasupra; apoi presarati 1 lingura cimbru uscat. Dati la gratar timp de 2-3 minute, pana ce casul incepe sa se topeasca.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne