Tarte cu sarlota

Ingrediente:

  • 300 g faina
  • 400 g unt
  • 100 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • sare, 1 varf de cutit
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g ciocolata
  • 2 pachetele de zahar vanilat
  • 1 lamaie
  • 100 g nuci

Mod de preparare:

1. Tarte: faina, 200 g unt, zahar, galbenusuri si sare. Ingredientele se amesteca si apoi aluatul se da la rece doua ore. Se tapeteaza forme metalice pentru tarte cu un strat de aluat si se dau la foc potrivit.
2. Sarlota: se amesteca 200 g de unt batut spuma cu 200 g de zahar pudra, ciocolata topita si zahar vanilat. Nucile se taie fin, se amesteca apoi cu zahar pudra si cu sucul unei lamai. Se amesteca si cu crema obtinuta inainte.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri