Tarte cu mere si caramel

Tarta, mere, caramel

1. Preincalzeste cuptorul la 6/ 200°C. Intinde o foaie de aluat fraged groasa de cca 3 mm. Decupeaza cu un cutter rondele de 8×10 cm si pune-le pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Ridica o margine de cca 1cm in jurul fiecarei rondele de aluat, apoi inteapa fiecare rondea cu o furculita. Pune cate 1 lingura de crema caramel pe fiecare rondea de aluat.

2. Taie merele felii subtiri, apoi trece-le printr-un castron cu zeama de lamaie si scortisoara. Aranjeaza feliile de mar peste crema de caramel. Presara putin zahar si coace 10-15 min, pana se rumeneste aluatul. Lasa sa se raceasca putin, serveste-le calde, cu frisca.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)