Tarte cu gem

Ingrediente pentru cca 50 de bucati:

  • 350 g faina
  • Coaja de lamaie
  • 200 g zahar
  • 400 g margarina
  • 5 galbenusuri
  • 120 g alune
  • 400 ml lapte
  • Un borcan de gem

Mod de preparare:

Amesteca 300 g faina cu 100 g zahar, 200 g margarina, 3 galbenusuri, coaja de lamaie si 120 g alune. Pune amestecul in forme de tarte si da-le la copt. Amesteca bine 50 g faina cu 100 g zahar, 2 galbenusuri si 2 lingurite de lapte. Adauga apoi laptele care a ramas si amesteca pana cand piureul se subtiaza. Prepara crema din 200 g margarina si 100 g zahar. Pune crema in piureul cald si amesteca. Pune gem in tartele scoase de la cuptor, apoi pune si crema. Decoreaza-le cu ciocolata sau bomboane.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri