Tarte crocante

20 portii
Timp de preparare: 10-15 min.
80 calorii/portie
3 g grasimi/portie

Ingrediente:

  • 2 – 3 batoane de ciocolata cu umplutura caramel (gen "Mars") aprox. 200 g
  • 4 linguri smantana dulce
  • 100 g fulgi de porumb
  • 75 g visine din dulceata (scurse de sirop)

Mod de preparare:

1 – Taiati batoanele bucati si puneti-le intr-un vas la bain-marie, pana se topesc complet. Adaugati smantana dulce si amestecati pentru omogenizare.

2 – Adaugati fulgii de porumb si visinele si amestecati. Turnati compozitia in forme rotunde, din hartie, si dati-le la rece, pana cand se racesc complet si se intaresc.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)