Tarte crocante

20 portii
Timp de preparare: 10-15 min.
80 calorii/portie
3 g grasimi/portie

Ingrediente:

  • 2 – 3 batoane de ciocolata cu umplutura caramel (gen "Mars") aprox. 200 g
  • 4 linguri smantana dulce
  • 100 g fulgi de porumb
  • 75 g visine din dulceata (scurse de sirop)

Mod de preparare:

1 – Taiati batoanele bucati si puneti-le intr-un vas la bain-marie, pana se topesc complet. Adaugati smantana dulce si amestecati pentru omogenizare.

2 – Adaugati fulgii de porumb si visinele si amestecati. Turnati compozitia in forme rotunde, din hartie, si dati-le la rece, pana cand se racesc complet si se intaresc.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)