Tarta cu praz si ceapa rosie

Gata in 40 min.; 729 calorii; 59 g grasimi; 29 g grasimi saturate; cost: aprox. 14 lei

Mod de preparare:

1. Intr-un vas incinge 3 linguri ulei de masline si 75 g unt si prajeste 4 cepe rosii si 4 fire de praz, taiate felii, timp de 25 minute, la foc mic. Stinge cu 2 linguri otet de vin rosu, presara sare si piper si mai tine pe foc timp de 5-10 minute.

2. Tapeteaza o forma cu o foaie de aluat fraged (circa 500 g). Da la rece timp de 10 minute, apoi coace ?orb? timp de 12 minute și da din nou la cuptor timp de 5 minute.

3. Unge aluatul cu 1 lingura mustar. Intr-un bol amesteca 2 oua, 200 ml smantana, 200 g cascaval razuit. Asaza ceapa si prazul in forma si apoi toarna amestecul de smantana. Da la cuptor timp de 30-40 minute la semnul 4/180°C, pana cand se rumeneste.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne