Tarta cu frisca si crema caramel

Tarta cu frisca

1. Unge cu ulei o tava cu baza detasabila, cu diametrul de cca 18 cm. Amesteca biscuitii si untul si pune amestecul pe fundul tavii, presand cu mana astfel incat sa formeze un blat.Da la frigider 20 min.

2. Toarna deasupra crema de caramel, netezeste bine, adauga feliile de banane, pastrand cateva pentru ornat. Bate frisca pana se inareste, incorporeaza lichiorul Baileys, apoi pune-o cu lingura peste banane. Raceste 30 min inainte de a orna cu felii de banane si fulgi de ciocolata.

3. Pentru a servi, pune un vas de sticla sub tava, preseaza sa scoti de pe peretii tavii, apoi scoate tarta cu o paleta ca sa o pui pe platou.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)