Tarta cu ciocolata si caramel

Tarta cu ciocolata si caramel
1. Unge o tava de copt pentru cozonac, apoi prepara aluatul conform instructiunilor, adaugand in faina pudra de cacao si zaharul pudra cernute. Bate galbenusurile cu apa rece si adauga peste faina.

2. Incinge cuptorul la 6/200. Intinde aluatul intre 2 foi de folie adeziva. Scoate foliile si intinde foaia de aluat in tava. Daca se rupe, lipeste-le cat sa nu ramana gauri. Coace orb 10-12 min.

3. Scoate tava si redu flacara la 5/190. Topeste ciocolata si untul intr-un bol la bain marie. Amesteca, apoi ia de pe foc. In alt castron, bate zaharul, ouale si galbenusul pana se ingroasa. Adauga amestecul cu ciocolata si amesteca bine.

4. Intinde crema caramel peste aluat, presara cu sare si toarna crema de ciocolata. Coace 10-12 min. Serveste racita.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)