Tartă cu cașcaval

tarta cu cascaval

8 bucăți gata în 20 minute

Ingrediente necesare preparării tartei cu cașcaval

350 g foitaj

1 ou, bătut

8 linguri sos tomat pentru pizza

Pentru topping

100 g cașcaval razuit

4 linguri porumb dulce

2 inele de ananas, tocat

½ ardei gras roșu, taiat felii

3 felii șunca de Praga, rupta

O mâna de busuioc, pentru ornat

Cum prepari tarta cu cașcaval

1 Încinge cuptorul la semnul 7/220°C. Întinde aluatul într-o foaie și decupeaza forme diverse – dupa preferință. Marcheaza o margine de 1 cm de jur împrejur și unge cu ou.

2 Da la cuptor 10 min, pâna când crește și devine puțin rumenit.

3 Unge cu sos tomat și presara oricare din combinațiile de topping, plus cașcaval pe deasupra.

4 Da la cuptor 12-15 min pâna când se rumenesc. Presara busuioc proaspat și servește imediat sau la pachetul de a doua zi.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne