Taietei cu piept de pui si arahide

Calzi sunt mai gustosi, dar daca mai ramane ceva, pot fi la fel de buni si a doua zi, reci.

Timp de gatit: 15 min.
450 calorii, 21 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii:

Ingredientele se combina perfect, mai ales daca branza folosita are un gust pronuntat (ca cea de burduf, de exemplu).

  • 200 g taietei cu ou
  • 200 g fasole verde
  • 2 linguri ulei de susan
  • 10 g coriandru proaspat
  • 2 bucati piept de pui, fript la gratar
  • arahide rumenite

Mod de preparare:

1 Fierbeti taieteii cu ou in apa clocotinda cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. In ultimile 5 minute adaugati fasolea verde. Scurgeti de apa.
2 Amestecati 2 linguri ulei de susan si 1 lingura sos dulce de ardei iute. Tocati coriandrul proaspat si taiati segmente 6 fire de ceapa verde. Taiati fasii bucatile piept de pui, fripte la gratar si curatate de pielite. Intr-un bol incapator, amestecati taieteii, fasolea verde, sosul, coriandrul, ceapa si carnea. Deasupra, presarati 3 linguri arahide rumenite, tocate.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste