Tăieței cu carne de vită și ciuperci

taietei cu carne de vita si ciuperci

4 porții gata în 20 minute

Ingrediente necesare preparării tăiețeilor

2×220 g carne pentru friptură

50 ml oțet de vin roșu și 50 g zahăr

3 linguri sos de soia

1 lingură ulei de floarea soarelui

300 g amestec de ciuperci, tăiate felii

6 fire ceapă verde, tăiată, plus pentru servit

200 g fasole verde

300 g tăieței

Un praf de chilli

4 linguri caju rumenit, tocat

Cum prepari tăiețeii cu carne de vită și ciuperci

1 Unge carnea cu amestecul de oțet și zahăr, stropește cu sosul de soia și dă la rece.

2 Încinge uleiul în vasul adâncit, wok și prăjește amestecând continuu ciupercile, ceapa verde și fasolea verde 3-4 min, până când se pătrund, dar nu complet. Lasă deoparte pe platou.

3 Adaugă carne în vas și prăjește la fel 2-3 min, apoi ia-o din vas și las-o alături de legume.

4 Între timp, fierbe tăiețeii conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj, apoi scurge-i de lichid.

5 Micșorează flacăra, toarnă marinata de la carne și fierbe 2-3 min. Adaugă tăiețeii apoi adaugă legumele și carnea. Presară ceapa verde, chilli și caju
și servește.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar