Taietei cu ardei copti, telemea si busuioc

Timp de gatit: 15 min.
510 calorii, 18 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii:

Ingredientele se combina perfect, mai ales daca branza folosita are un gust pronuntat (ca cea de burduf, de exemplu).

  • 350 g taitei
  • 3 linguri ulei
  • 300 g ardei capia copti
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g telemea
  • 8 frunze proaspete de busuioc

Mod de preparare:

  1. Fierbeti taiteii in apa clocotinda cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Incingeti uleiul si incalziti usor ardeii capia copti cu usturoiul taiat felii, timp de 3 minute, pana cand se patrund complet.
  2. Scurgeti pastele si amestecati-le cu ardeii. Sfaramati si presarati deasupra telemeaua si frunzele de busuioc, rupte bucati. Presarati piper proaspat macinat si serviti.
  3. Daca nu dispuneti de rezerve de ardei copt congelat, puteti cumpara din magazinele alimentare conserve de ardei capia copti sau ii puteti inlocui cu cateva linguri de zacusca de ardei.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste