Tagliatele al ragu

Ingrediente:

pentru o portie:

  • 100 g carne vita, tocata
  • 1 ceapa
  • 1/2 radacina de telina
  • 1 morcov
  • 200g rosii decojite
  • 100 ml ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 100g paste fainoase (orice fel de paste, dupa gust)

Mod de preparare:

Caliti legumele, date prin masina de tocat sau pe razatoarea mica, impreuna cu carnea tocata, timp de 10 min. Adaugati sarea, piperul, rosiile si vinul. Lasati 10 minute sa scada.

Separat, fierbeti pastele, timp de 10 min. Turnati-le apoi peste sos.

Serviti cald. Ornati cu verdeata, dupa gust.

Reteta furnizata de restaurantul "Cafe Ole" din Bucuresti

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate italienesti