Tagine cu granule de soia

tagine cu granule de soia

4 porții gata în 30 de minute, 262 calorii per porție, 12 g grăsimi, 20 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării taginelor cu soia

1 lingură ulei vegetal

1 ceapă mică, tocată

300 g chiftele din soia

1 cățel de usturoi, zdrobit

1 linguriță ghimbir, răzuit

1 linguriță scorțișoară

chimen măcinat

coriandru și ras el hanut

2 linguri piure de roșii

2 linguri caise deshidratate, tocate

6 prune deshidratate, tocate

400 ml supă limpede de legume

3 linguri suc de portocale

1 lingură melasă de rodie (opțional)

Cușcuș pentru servit

O mână de pătrunjel proaspăt

25 g fulgi de migdale

Cum prepari taginele cu granule de soia

1 Într-un vas larg cu baza dublă încinge uleiul și sotează ceapa, chiftelele de soia până când se rumenesc.

2 Adaugă condimentele și ține pe foc până când aromele încep să se ridice. Adaugă ingredientele rămase, acoperă vasul cu capac și lasă să fiarbă înăbușit 15-20 minute.

3 Servește cu cușcuș, presărat cu pătrunjel proaspăt și fulgi de migdale.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar