Tacos cu pește crocant și salată de varză roșie

tacos cu peste crocan

4 porții, 540 calorii per porție, 28 g grăsimi, 51 g carbohidrați

Ingrediente necesare 

Zeama de la 2 lămâi

250 g batoane de pește gata de prăjit

4 linguri maioneză picantă

4 buc tortilla

1/4 varză roșie tocată mărunt

1 avocado, tăiat felii

O mână de frunze de coriandru

Cum prepari tacos cu pește crocant și salată de varză

1 Într-un bol mic așază ceapa și apoi adaugă zeama de la 1 lămâie și 1 linguriță sare și lasă deoparte.

2 Încinge cuptorul la semnul 7/220 C. Așază peștele în tava de copt tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor 16 min, până când se rumenește și devine crocant.

3 Combină maioneza picantă cu restul de zeamă de lămâie. Între timp, încălzește tortilla la microunde, apoi umple-le cu varză roșie și felii de avocado. Adaugă peștele, maioneza și presară coriandru. Servește.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar