Supă miso cu tăieței

supa miso cu taietei

2 porții gata în 10 minute, 2 g grăsimi, 32 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării supei

2 pachete pentru supă miso

3 cm ghimbir, proaspăt, tocat

2 căței de usturoi, tăiați felii

45 g tăieței de orez

50 g fasole verde

8 fire sparanghel, tăiate segmente

1 dovlecel, tăiat fâșii

100 g broccoli

1 ardei gras galben, tăiat felii

1 ardei gras portocaliu, tăiat felii

1 lingură sos de soia

O mână de pătrunjel proaspăt pentru servit

Cum prepari supa miso cu tăieței

1 Într-un vas pe foc pune 600 ml apă și când clocotește adaugă supa miso, ghimbirul, usturoiul și lasă să fiarbă 3-4 min.

2 Adaugă tăiețeii și legumele și lasă să fiarbă 3-4 min, până când se pătrund. Adaugă sosul de soia și serveşte în boluri preîncălzite ornat cu frunze de pătrunjel proaspăt.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar