Supă Jambalaya

supa jambalaya

6 porții, 293 calorii per porție, 15 g grăsimi, 21 g carbohidrați

Ingrediente necesare supei

1 lingură ulei

1 ceapă mică, tocată

1 codiță de țelină, tocată

2 căței de usturoi

1-3 buc ardei iute, tocat

2 ½ lingurițe boia dulce

1 foaie de dafin

3 crenguțe cimbru

1,25 litri supă limpede de pui

500 g sos gros de roșii

350 g cârnați uscați, tăiați

220 g creveți

1 ardei gras roșu și 1 verde, tăiat felii

250 g orez cu bobul lung, fiert dinainte

25 g pătrunjel, tocat

Cum prepari supa Jambalaya

1 Într-un vas încinge jumătate din cantitatea de ulei și prăjește ceapa și țelina 5 min, apoi adaugă usturoiul și chilli. Micșorează flacăra și ține pe foc 5 min. Adaugă condimentele, dafinul și cimbrul. amestecă ine, stinge cu supa limpede și sosul de roșii. Acoperă vasul cu capac și lasă să fiarbă înăbușit 20 min.

2 Încinge uleiul rămas și prăjește cârnații; scurge-i de grăsime pe hârtie absorbantă și adaugă-i în supă împreună cu creveții și aardeiul și încălzește complet. Adaugă orezul fierbinte, potrivește gustul de sare și piper și servește presărat cu pătrunjel.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar