Supă Jambalaya

supa jambalaya

6 porții, 293 calorii per porție, 15 g grăsimi, 21 g carbohidrați

Ingrediente necesare supei

1 lingură ulei

1 ceapă mică, tocată

1 codiță de țelină, tocată

2 căței de usturoi

1-3 buc ardei iute, tocat

2 ½ lingurițe boia dulce

1 foaie de dafin

3 crenguțe cimbru

1,25 litri supă limpede de pui

500 g sos gros de roșii

350 g cârnați uscați, tăiați

220 g creveți

1 ardei gras roșu și 1 verde, tăiat felii

250 g orez cu bobul lung, fiert dinainte

25 g pătrunjel, tocat

Cum prepari supa Jambalaya

1 Într-un vas încinge jumătate din cantitatea de ulei și prăjește ceapa și țelina 5 min, apoi adaugă usturoiul și chilli. Micșorează flacăra și ține pe foc 5 min. Adaugă condimentele, dafinul și cimbrul. amestecă ine, stinge cu supa limpede și sosul de roșii. Acoperă vasul cu capac și lasă să fiarbă înăbușit 20 min.

2 Încinge uleiul rămas și prăjește cârnații; scurge-i de grăsime pe hârtie absorbantă și adaugă-i în supă împreună cu creveții și aardeiul și încălzește complet. Adaugă orezul fierbinte, potrivește gustul de sare și piper și servește presărat cu pătrunjel.

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar