Supa de toamna

Supa

Incinge 1 lingura ulei de masline intr-o tigaie si caleste 1 ceapa, curatata si tocata si 2 catei de usturoi, tocati, timp de 10 min. Adauga 500g morcovi, curatati si taiati cuburi, 300g telina, taiata cuburi, 1⁄2 lingura miere si 25g unt.

Asezoneaza, acopera si fierbe 10 min. Adauga 1 litru supa concentrata de legume si fierbe la foc mic. Adauga 2 linguri smantana si paseaza supa cu ajutorul unui blender.

Caleste 1 ceapa rosie, taiata rondele, intr-o 1⁄2lingura ulei si 1lingurita zahar brun pana se caramelizeaza. Pune ceapa peste supa si presara branza de capra maruntita.

Serveste cu paine prajita.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Supe de legume