Supa de praz cu costita afumata

pentru 4 portii
314 calorii/portie

Ingrediente:

  • 225 g costita afumata, fara sorici, taiata marunt
  • 450 g praz, taiat rondele subtiri
  • 2 cartofi mijlocii, taiati cubulete
  • 600 ml supa de pui
  • 2 linguri ceapa, tocata marunt
  • lapte pentru subtiat supa, daca e nevoie

Mod de preparare:

Prajiti costita intr-o cratita, timp de 2-3 min, pana cand grasimea incepe sa sfaraie. Scoateti costita cu o spumiera. Adaugati prazul si cartofii, acoperiti si caliti 5 min.

Adaugati supa de pui, lasati sa dea in clocot, acoperiti si fierbeti la foc mic inca 15 min.
Raciti usor, amestecati bine pana obtineti o crema.

Adaugati costita, ceapa si laptele, astfel incat sa obtineti consistenta unei supe-creme. Reincalziti, asezonati si serviti fierbinte.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Supe de carne