Supa de peste cu porumb dulce

4 portii
290 calorii/portie

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 3 cartofi mijlocii, taiati cuburi
  • 600 ml lapte
  • 150 g porumb dulce, din conserva
  • 225 g peste, curatat de piele si taiat cuburi (salau, macrou, hering)
  • 1 lingura patrunjel verde, tocat

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o cratita, adaugati ceapa, acoperiti si caliti pana se inmoaie. Adaugati cartofii si laptele si lasati sa dea in clocot, amestecand mereu.
Acoperiti, luati de pe foc si lasati sa stea 20 min, pana cand cartofii se inmoaie, fara sa se sfarame.

Adaugati porumbul si pestele, acoperiti si fierbeti la foc mic 5 min, pana cand pestele este fiert.

Asezonati cu piper si putina sare. Serviti fierbinte si presarati patrunjel verde.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Supe de carne