Supa de mazăre

Supa de mazăre este gustoasă și sățioasă, unde mai pui că este și ușoară – un fel de mâncare binevenit după sărbătorile îmbelșugate.Hai să vedem cum se prepară:

supa-mazare

foto supă de mazărie via Shutterstock

* 4 porții * timp de preparare 35 de minute

INGREDIENTE

500 g mazăre congelată

un cub concentrat legume

165 g amestec morcovi şi cartofi congelaţi

50 g unt

150 g brânză de burduf

2-3 fire pătrunjel

crutoane

sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

  1. Se încălzeşte un litru de apă, se presară concentratul de legume şi, după ce acesta s-a dizolvat, se adaugă mazărea congelată şi morcovii alături de cartofi. Se lasă la fiert aproximativ 15 minute.
  1. Se verifică dacă toate ingredientele au fiert şi apoi se scot din oală şi se mixează, potrivind gustul cu unt, sare şi piper. Se diluează apoi, treptat, cu apa în care au fiert.
  1. Se repartizează în boluri şi se serveşte cu brânză, pătrunjel şi crutoane.

 

O rețetă Libertatea pentru femei. 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar