Supa de legume

Ieftina si foarte usor de preparat, cu siguranta va fi consumata cu placere chiar si de cei care nu sunt vegetarieni.

4 portii
230 calorii, 13 g grasimi per portie
Timp de pregatire: 20 min
Timp de gatit: 35 min.

Ingrediente:

  • 3 ardei grasi, taiati bucati
  • 1 ardei iute, taiat in doua
  • 1 catel de usturoi, taiat in doua
  • 1 ceapa, taiata sferturi
  • 250 g rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 600 ml concentrat vegetal
  • 2 linguri piure de rosii
  • 1 conserva de 400g boabe de fasole alba, scurse
  • 100 g fulgi de porumb, sfaramati

Mod de preparare:

1 Preincalziti cuptorul la semnul 6/200sC. Intr-o tava de copt, asezati ardeiul, usturoiul, ardeiul iute, ceapa si rosiile, apoi stropiti-le cu ulei. Dati la cuptor timp de 30 minute, pana se rumenesc.
2 Tocati legumele rumenite intr-un robot electric, pana devin pasta. Turnati pasta intr-un vas larg, adaugati concentratul si fulgii de porumb si fierbeti supa timp de 5 minute. Adaugati un praf de sare si de piper si serviti supa cu patrunjel proaspat, tocat, si cu fulgi de porumb.

Pofta buna!

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Supe de legume