Supa de legume

Ieftina si foarte usor de preparat, cu siguranta va fi consumata cu placere chiar si de cei care nu sunt vegetarieni.

4 portii
Timp de pregatire: 20 min.
Timp de gatit: 35 min.
230 calorii, 13 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 3 ardei grasi, taiati bucati
  • 1 ardei iute, taiat in doua
  • 1 catel de usturoi, taiat in doua
  • 1 ceapa, taiata sferturi
  • 250 g rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 600 ml concentrat vegetal
  • 100 g fulgi de porumb, sfaramati

Mod de preparare:

1 – Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grd.C. Intr-o tava de copt, asezati ardeiul, usturoiul, ardeiul iute, ceapa si rosiile, apoi stropiti-le cu ulei. Dati la cuptor timp de 30 minute, pana se rumenesc.

2 – Tocati legumele rumenite intr-un robot electric, pana devin pasta. Turnati pasta intr-un vas larg, adaugati concentratul si fulgii de porumb si fierbeti supa timp de 5 minute. Adaugati un praf de sare si de piper si serviti supa cu patrunjel proaspat, tocat, si cu fulgi de porumb.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate in stil latino-american