Reţetă de post: Supă de ciuperci cu sos de soia

ciuperci

 Ingrediente: 1 ceapă, 3 căpăţâni de usturoi, 1 kg de ciuperci, 2 morcovi

Cum se prepară:

  1. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se soteaza, 3 – 4 minute in uleiul incins cu 2 linguri de apa.
  2. Se adauga usturoiul, curatat si presat, si ciupercile, curatate, spalate si taiate sferturi.
  3. Morcovul se curata, se spala, se taie foarte marunt si se soteaza cu ciupercile, timp de 10 minute.
  4. Se toarna 1 l si jumatate apa cu sosul de soia si se fierbe 20 de minute.
  5. Se potriveste gustul de sare si se presara cu marar verde tocat.

Sugestie: Supa se serveste fierbinte, cu crutoane de paine prajita.

Vezi şi Supa de spanac

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Supe de legume