Supa de ciuperci

Supa de ciuperci
1. Topeste untul si soteaza ceapa si usturoiul 10 minute. Adauga ciupercile si mareste flacara. _ine pe foc 10 minute, pana cand se rumnesc si pierd lichidul. Apoi adauga vinul si continua sa fierbi 2 minute.

2. Adauga concentratul si fierbe la foc mic 10 minute. Adauga piureul de castane sau cartoful fiert si zdrobit si potriveste gustul de sare si piper.

3. Adauga smantana si paseaza cu tocatorul electric pentru a ob_ine o crema fina. Pune vasul din nou pe foc pentru a se mentine calda.

4. Prajeste carnaciorii si scurge grasimea, apoi adauga patrunjelul. Serveste supa in boluri, cu carnaciori deasupra, si stropita cu cateva picaturi de ulei de trufe – optional.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Supe-creme