Supa de ceapa cu saratele

pentru 3 portii

Ingrediente:

  • 6 cepe potrivite
  • 50g unt
  • 800ml concentrat de pui
  • 1 buchet asortat de verdeata (patrunjel, telina, cimbru)
  • 15ml otet de vin
  • 150ml vin alb sec (optional)
  • 150g aluat fraged pentru saratele
  • 30g parmezan ras
  • 1 ou

Mod de preparare:

Caliti ceapa in unt pana se rumeneste, adaugati concentratul, buchetul asortat, un praf de sare si piper. Fierbeti timp de 30 minute. Scoateti buchetul si adaugati otetul.

Bateti oul cu 1 lingura de lapte. Intindeti aluatul intr-o foaie de 3mm, ungeti cu ou si rulati. Taiati felii si coaceti la cuptor 20 min., la foc potrivit.

Serviti supa fierbinte cu saratele.

Reteta furnizata de restaurantul Hotelului Athenee Palace-Hilton din Bucuresti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Supe de carne