Supa de capsuni

4 portii
Timp de pregatire: 1 h

Ingrediente:

pentru supa

  • 160 g zahar
  • o lingura de vin rosu
  • 400 g capsuni proaspete (sau congelate si dezghetate)
  • 80 ml apa
  • un praf de scortisoara
  • un praf de zahar vanilat

pentru sos

  • 30 ml iaurt (din care se scurge apa)
  • zahar si scortisoara dupa gust

pentru ornat

  • 4 capsuni proaspete
  • 1 kiwi

Mod de preparare:

Fierbeti la un loc toate ingredientele pentru supa timp de 1 h, strecurati si lasati la racit.

Separat, amestecati iaurtul, impreuna cu zaharul si scortisoara.

Serviti supa rece, ornata cu 3 linguri de sos si felii de capsuni si kiwi.

Reteta furnizata de restaurantul Byblos.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Supe de legume