Supa cu paste umplute

4 portii
365 calorii/portie
Timp de preparare: 15 minute
Timp de fierbere: 20 minute

Ingrediente:

  • 50 g unt ori margarina
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 frunze de telina, coditele taiate felii subtiri
  • 1 praz, taiat felii subtiri
  • 1 morcov, taiat felii
  • 1 litru concentrat vegetal (sau zeama de carne)
  • 1 conserva de 400g rosii in bulion
  • 2 linguri piure de rosii
  • 1 conserva de 400g boabe de fasole alba, scurse
  • 125g ravioli (paste cu diverse umpluturi)

Mod de preparare:

Topiti grasimea intr-un vas larg si caliti ceapa, telina, prazul si morcovul, timp de 4-5 minute, pana se inmoaie usor.

Adaugati concentratul vegetal, rosiile din conserva, piureul de rosii, boabele de fasole si ravioli. Aduceti la punctul de fierbere, acoperiti si fierbeti timp de 15 minute.

Serviti cu parmezan ras si paine crocanta.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Supe de legume