Supă-cremă de dovleac

hepta_1210724PASUL 1. Intr-un vas neaderent, soteaza in unt ceapa, pana devine sticloasa. Apoi adauga dovleacul si soteaza timp de 3 minute.

Stinge cu concentratul de legume si lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, timp de 30 de minute.

Lasa apoi sa se racoreasca si, cu ajutorul unui tocator electric sau blender, paseaza supa.

PASUL 2. Pune supa pe foc, adauga smantana si asezoneaza cu sare si ghimbir. Intr-un vas neaderent, rumeneste semintele de dovleac.

Serveste supa cu adaos de smantana, otet balsamic si presarata cu ceapa esalota si seminte rumenite. Poti s-o servesti si cu chipsuri de cartofi in loc de paine.

Vezi si Tipuri şi reţete de paste făinoase!

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Supe-creme