Supă chinezească Wonton

supa chinezeasca

4 porții, 227 calorii per porție, 5 g grăsimi, 39 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării supei

5 fire ceapă verde

100 g carne tocată de pui

100 g carne tocată de porc

2 căței de usturoi, tocat

1 lingură sos de stridii – opțional

3 lingurițe oțet de mere

20 mini wonton – foi speciale de la magazinele asiatice – poți înlocui cu crutoane și susan pentru presărat supa

125 g tăieței de orez

1,5 litri supă limpede de pui

1 lingură ulei de susan

½ anason stea

Un praf de piper alb

½ -1 lingură sos de soia

200 g pak choi – salată chinezească, tocată

Cum prepari supa chinzească Wonton

1 Toacă mărunt 2 fire ceapă verde și combină cu carnea tocată de pui, porc, usturoi, sosul de stridii și jumătate din oțetul de mere. Modelează 20 biluțe și dă la rece 20 min.

2 Împachetează fiecare biluță într-o foaie wonton și fixează marginile unse cu apă prin presare.

3 Fierbe tăiețeii, trece-i apoi sub jet de apă rece și lasă deoparte. Într-un vas larg pune la fiert supa de pui cu restul de oțet , uleiul de susan, anasonul, ardeiul și sosul de soia. Micșoreasză flacăra și adaugă pachețelele wonton, fierbe până când se pătrund, apoi adaugă pak choi, tăiețeii și ceapa verde rămasă, tocată.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Retete culinare