Sufleu cu castraveti acri

Ingrediente:

  • 600 g cartofi
  • 5 castraveti acri, mari
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras, rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • margarina
  • condimente
  • ulei
  • 1 lingura faina

Mod de preparare:

Se taie cartofii rondele si se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se face din ei un piure.

Intr-o tigaie, se calesc in ulei morcovul ras, patrunjelul, ceapa tocata, ardeii taiati cuburi. Separat, din faina, apa si margarina se face un sos alb, care se toarna peste legumele calite. Se mai lasa 2 minute.

Un vas pentru cuptor se unge cu margarina si se toarna in el compozitia de legume; se adauga castravetii murati taiati rondele, sosul alb, apoi se pune deasupra piureul de cartofi, intr-un strat uniform. Se presara cu condimente si se da la cuptor.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume