Strudel de struguri

Timp de preparare: 60 minute

Ingrediente pentru 4 persoane :

  • 4 foi de strudel (aluat de patiserie din comert)
  • jumatate de kg struguri
  • 3 oua mari
  • 250 g branza slaba
  • 250 ml unt topit
  • 250 ml smantana
  • 70 g zahar
  • 20 g faina

Mod de preparare:

Scoateti boabele de struguri de pe ciorchini si lasati-le deoparte sa se usuce. Amestecati apoi branza cu untul topit pana ce devin de o consistenta cremoasa. Separati galbenusurile si adaugati-le gradat in aceasta compozitie, impreuna cu smantana.

Bateti apoi albusurile cu zaharul, pana cand capata volum, si adaugati-le in compozitie. Completati cu faina.

Introduceti apoi umplutura, impreuna cu strugurii, in interiorul cate unei foi si ungeti-o cu unt.

Acoperiti cu o alta foaie si ungeti din nou cu unt. Formati rulouri si continuati operatiunea pana cand terminati umplutura si foile.

Tineti la cuptor timp de 45 minute, apoi taiati in felii si presarati deasupra bucatele de zahar cubic.

Puteti sa serviti strudelul cu cateva linguri de frisca!

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din placinte, baclavale