Stelute glazurate

Ingrediente:

  • 500 g faina
  • 200 g miere
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 100 ml lapte
  • scortisoara
  • cuisoare
  • 1 albus
  • 250 g zahar pudra
  • 50 ml zeama de lamaie

Mod de preparare:

1. Mierea se cantareste direct in castron si se amesteca bine cu toate ingredientele. La sfarsit se adauga si faina. Aluatul se acopera si se lasa la rece doua – trei ore. Se intinde o foaie potrivit de groasa si se taie stelute cu ajutorul formei speciale.
2. Glazura se obtine din amestecarea unui albus cu 250 g de zahar pudra si 50 ml de zeama de lamaie. Glazura se spriteaza cand fursecurile s-au racit.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri