Spumă marmorată de ciocolată

spuma

E atât de uşor de făcut şi nici nu e nevoie să stea la frigider înainte de a o servi. • 6 porţii • Gata în 15 minute, 654 calorii per porţie • 55 g

■ 200 g ciocolată cu lapte

■ 300 ml frişcă lichidă

■ 250 g mascarpone sau brânză proaspată de vaci

■ 2 linguri zahăr tos

■ 2 linguriţe esenţă de vanilie

■ 2×35 g batoane de cereale

Mod de preparare

1 Topeşte ciocolata ruptă bucăţi la bain marie.

2 Între timp, bate frişca spumă cu ajutorul telului electric, până când se întăreşte. Încorporează mascarpone, zahărul şi vanilia.

3 Pune vasul cu ciocolată topită deoparte, rupe batoanele de cereale bucăţi mici şi combină cu  ciocolată aproape toată cantitatea de batoane. Combină cu frişcă.

4 Porţionează în 6 boluri mici şi serveşte presărată cu restul de crocant. Serveşte imediat!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri