Spuma de ciocolata

Spuma de ciocolataIngrediente

– 150 g ciocolata amaruie

– 150 g ciocolata alba

– 250 g smantana

– 2 oua

Cum prepari spuma de ciocolata

1. Pune ciocolata amaruie intr-o punga alimentara, leag-o si pune-o intr-un castron cu apa fierbinte (nu clocotita) pana se topeste.

2. Bate albusurile spuma. Intr-un alt castron, bate jumatate din smantana pana se ingroasa, apoi incorporeaz-o in ciocolata topita. Adauga jumatate din spuma de albusuri si amesteca. Imparte amestecul in 6 cupe si presara cu bomboane de ciocolata maruntite.

3. Pune intr-o punga alimentara ciocolata alba, 50 ml din smantana ramasa si esenta de vanilie, leag-o si pune-o in apa fierbinte sa se topeasca. Bate restul de smantana, toarna peste ciocolata alba topita si amesteca, apoi adauga restul de spuma de albusuri si amesteca. Toarna in cupe si lasa la racit 3 ore, sa se aseze.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri